keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Lisää sissystä, tulevaa osaa ja muuta

Tässä on nyt ollu taas vähän kaikenlaista niin ei oo tullu kirjoteltua tänne niin kovin aktiivisesti. Mutta tässä nyt vähän jottain häppeningiä:

Vielä rallista kuva. Tuossa tuota sissyäkin nyt näkyy.
Tosiaan tuo sissykin tuli saatua valmiiksi asti torstaina ennen Karjuralliin lähtöä. Senverran sitä suutarilla loppujen lopuksi käytin, että siihen sai nepparit kiinni alareunan sulkemiseksi. Hintaa koko projektille tuli loppujen lopuksi n. 35€, ja materiaaleja jäi senverran vielä ylikin että saisi vaikka toisen samanmoisen tehtyä. Eikä tuo itse tehdyksi ole lainkaan huonon näköinen. Vaikka itse sanonkin, niin vetää vertoja kaupan tuotteille. Ainakin se tähän asti on tehtävänsä hoitanut.

Uutta peiliä tulossa. Firman mainoskuva.





Tuossa edellisviikolla pääsi sitten käymään niin, että pyörä kaatui jalalta, ilmeisestikin tuulen voimasta, tälla kertaa eri puolelle kuin torstaina vauhdista, ja vasemman peilin kiinnityspultti vääntyi, eli toisin sanottuna se taitaapi olla entinen. Olen tässä kuitenkin jo jonkin aikaa katsellut uusia peilejä, kun nuo ympyrän muotoiset muoviläpyskät ovat omasta mielestä melkolailla karmeat...Niinpä tuli tilattua tuolta http://www.customparts4less.com:ista tuollaiset peilit pyörään. Samalla pistin tilaukseen sellaiset mustat nahkahapsut tangon ja jarru-, sekä kytkinkahvojen päihin.


Auringonlasku Nokialla leirintäalueella
 Viime viikonloppuna tuli käväistyä sellanen about 500km lenkki tekemässä. Kaveri oli palailemassa kesälomareissultaan niin lähdin sitten vastaan Tampereelle. Siitä sitten ajeltiin Nokialle leirintä-alueelle. Siellä sitten auringonlaskussa paisteltiin makkaraa. Seuraavana päivänä takaisinpäin tultiin tuolta Pyhäjärven eteläpuolelta Yläneen ja Mynämäen ja Vehmaan kautta.




Siinähän sitä suomalaista kesävihannesta kypsyy!
Tuli tuossa myös sitten ostettua outlet-huutokaupasta takalaukku ja sissylaukku tuohon pyörään. Piti perjantaina ne käydä jo Viialasta hakemassa tuolla samalla reissulla mutta jouduin piteleen sadetta matkalla niin en sitten kerennyt. Noh, nyt torstaina olis tarkotus käydä ne noutamassa ja vähän ajelemassa jossain, ja sitten illalla olis kerhon ratavuoro tuolla Alastarolla niin joskos siellä kävis sitten katselemassa.

Aamulla saatiin seuraa. Ilmeisestikin kaverit halus meiltä aamiaista.

XJR & Virago, tupakan mittainen tauko jossain tienpäällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti