maanantai 8. heinäkuuta 2013

Aamulenkki, Päivälenkki, Iltalenkki



Kalanti, illalla.
Eilen tuli aamupäivästä lähdettyä pienelle lenkille, joka sitten veny melkeenpä kokopäiväreissuks. Rinkkaan tiensä löysi kevyet eväät (paketti makkaraa), ja uimavermeet. Tarkkoja kilometrejä en ylös ottanut, mutta joku about 400 niitä tais mittariin päivän aikana tulla. Ikävä kyllä (?) puhelin jäi kotiin joten kuvia tältä aamun/päivän reissulta ei ole...

Tosiaan ennen puoliapäiviä lähdin tästä Uudestakaupungista, ajelin Laitilan ohi Euraa kohden, kunnes käännyin sitten Hinnerjoen Kohdilta Yläneelle päin. Siitä sitten tuli käännyttyä kohden Säkylää, ja taas nokka osoitti Euraa kohden. Ennen Säkylää kuitenkin päätin kääntyä Huittisia kohden, ja siellä tuli käytä "aamukahvilla" Härkäpakarilla, ja uskollinen ratsukin sai taas menovettä!


Sora-erikoiskokeella illalla, kaverin XJR ja Virago välietapilla.
Huittisista tuli jatkettua pohjoseen päin, ja siinä on sitten vähän kysymysmerkkejä että mihinköhän mä oikein ajoin. Jotain pikkutietä se oli, mutta löysin sieltä sellasen mukavan järven ja uimarannan jossa kävin huuhtomassa pahimmat maantiepölyt ja hien päältäni! Siinä sitten kun auringossa kuivu, niin tuli samalla siirryttyä päivälenkin pariin. Sytkäri/Tikut vaan oli unohtunu matkasta, joten lenkki piti syödä kylmiltään. Meneehän se makkara tietty niinkin!

Siitä kun oli sitten kuivunut (tai siis hikoili taas ajokamppeissa), matka jatkui. Jossain välissä tuli löydettyä itsensä Nakkilasta, ja siitä sitten tulikin ajeltua tuttua tietä pitkin Poria kohden, josta käännyin Raumalle päin. Siitä sitten matka jatkui Hinnerjoen suuntaan ja sieltä suuntana oli Uusikaupunki ja oma koti.

Virago ja XJR katselemassa auringonlaskua Lepäisten päässä.
Illalla tuli kaverin kanssa lähdettyä vielä pienelle iltalenkille. Reitti kuli Uudestakaupungista Lokalahdelle päin, josta käännyttiin Kytämäentielle ja siitä Häähäntien ja Vehmaantien kautta Kalantiin. Siinä tuli pidettyä tupakanmittainen tauko, ja siitä ajeltiin Turku-Rauma -tielle, jota pitkin pyyhkäistiin Pyhämaahan. Sieltä ajeltiin Lepäisille hiekka-erikoikoetta pitkin (vastahan toissapäivänä pesin sen pyörän...) Eli reitti kulki Lyökintien ja Korsaarentien kautta. Lepäisille pysähdyttiin taas hetkoseksi. Siitä sitten auringon laskiessa suunta oli taas Uuttakaupunkia kohden. Kromiratsut tuli ruokittua, ja sitten suunta olikin kotia kohden.

Eli tosiaan päivä tuli pärjättyä 2 tankkauksella, yhteensä sellanen hieman vajaa 14 litraa? Ja tosiaan tankki ei ollu ihan täynnä kun matkaan lähdin, eikä tuo ajotapakaan ollut sieltä taloudellisimmasta päästä (tuppi nurin). Tästä päästään siis kulutuslukemiin 3.5l/100km, ja siitä kun laskee vielä sen hieman vajaan tankin jolla liikkelle lähdettiin niin ehkä 3.3l/100km. Keskiviikkona olis tarkotuksena lähtee käymään senverran Turussa, että hakee uudet jarrupalat ja nesteet tuonne eteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti