perjantai 2. elokuuta 2013

Uutta osaa ja reissua Alastaron radalle

Alastarolla, siinä ne laukut nyt on
Eilispäivä tuli käynnistettyä hyppäämällä prätkän selkään ja nokka suunnattiin melkolailla Viialaa kohden. Pikkuteitä pitkin sinne, ja Huittisissa pysähdyin matkalla aamupäiväkahville. Siinä vähän ennen Huittisia pääsi vettäkin tulemaan niskaan, mutta pahimmat kuivuivat kahvittelun aikana ja sadekin kerkesi loppumaan toistaiseksi.

Uudet peilit, nahkahapsuja ja maski!
Kataforilta, Viialasta tarttui matkaan nahkainen takalaukku ja sissylaukku jotka olin huutanut itselleni n. 90€ hintaan muutamaa päivää aikaisemmin netistä.Kun laukut oli kiinnitetty pienten pähkäilyjen jälkeen pyörään, nokka kääntyi Sastamalaa kohden ja siitä sitten matka kääntyi taas kohta Huittisia kohden jossa "lounastin" taas hyväksi havaitussa paikassa: Härkäpakarilla. Hintaa tuolla lounaalla on ihan kohtuullisesti, 9€ ja risat, mutta ainakin omalla kohdalla ruoassa ei ole kertaakaan ollut moittimista ja nälkäkin lähtee!

Huittisista matka jatkui Alastarolle, tälla kertaa pitkälti tuota tylsää Helsinkiä kohden vievää tietä pitkin, josta sitten ajelin Alastaron keskustaan ja sieltä sompailin moottoriradalle. Matkalla pääsi taas muutama pisarakin tulemaan ja taivas radan suunnalla näytti melko mustalta, mutta perille päästyä ilma alkoi selkeämään huomattavasti.

Sama edestä






Paikalla radalla oli itseni lisäksi 4 muuta pyörää, joista yksi tuli vain viimeiseksi puoleksi tunniksi, joten kovin suurta suosiota tuo kerhon varaama ratavuoro ei siis saanut. Mutta olihan tuo radalla ajaminen varsin mukavaa! Varsin erilaista menoa kun tuo yleisillä teillä ajaminen. Ja voisin kyllä suositella radalla käymistä jokaiselle moottoripyöräilijälle. Pääsee kokeilemaan niitä pyörän ja kuskin rajoja jarrutuksissa ja kurveissa täysin erilailla kuin liikenteessä! Ja ainakin näin pienessä porukassa tuo Viragokaan ei ollut noiden hieman tarkoituksenmukaisimpien välineiden tiellä!






Ja lähikuva peilistä ja maskista
Takaisin Uuteenkaupunkiin päin radalta tultiin Oripään, Yläneen ja Hinnerjoen kautta. Kilometrejä päivälle taisi tulla noin 400 + se mitä siellä radalla tuli. Anyways tässä alkaa mittari pian näyttää 6000 ajettua kilometriä tälle kesälle!

Tänään sitten saapui postissa "kauan odotettu" paketti. Eli Virago sai vihdoin uudet peilit ja lisäksi viellä sellaiset kivat nahkahapsut tankoon. Mukana oli myös tuollainen neopreenimaski jota voi vaikka joskus ajaessa käyttääkin. Siinä on ainakin hiukkassuodatin ja kyllä tuo tuntui ylimääräistä tuultakin tuossa kaupunkivauhdissa ainakin pitävän.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti